A kihúzható kanapé módfelett praktikus

kihúzható kanapé

Abban az esetben, ha a ház központja a nappali, nagyon fontos szempont bútorválasztásánál az, hogy az elemek tartósak maradjanak. Főleg a kanapé beszerzésénél kell erre odafigyelni, hiszen mindenki a családból ide fog huppanni.

Ha pedig gyakori a vendégsereg, akiket ráadásul fekvőhellyel kell ellátni, egy kihúzható kanapé beszerzésén érdemes inkább elgondolkodni a fix változat helyett. Sőt, akadnak olyan típusok, ahol alul még az ágyneműnek vagy a plusz takaróknak, párnáknak is akad hely. Az utóbbi évtizedek kanapétrendjei már elrugaszkodnak a régi, rugós, kipattintható, klasszikus változatoktól. A modern kihúzható kanapé valójában kiemelhető és átvariálható, kárpitozott szivacselemekkel készül. Nemcsak a 2-4 férőhelyes kihúzható kanapé a menő, mert napjainkban már a sarokülők is szépen átalakíthatóak kényelmes fekvőhellyé.

Szélességük már önmagukban is tökéletesen biztosítják a pihenéshez való teret. Sok modellhez ingyen díszpárnák is járnak. Csak a színt kell kiválassza, hogy harmonizáljon a nappali és egyéb bútorok, dekorációs elemek árnyalataival és már rendelheti is!