A legelőkelőbb 3 skót whisky

skót whisky

Az alkoholok világában rengeteg egyedi és értékes darabbal találkozhatunk, amik már messzebb mutatnak, mint az alacsony árkategóriás sörök, borok. A skót whisky bizonyos darabjaival is így van ez. Az alábbi cikkben 3 olyan kiemelkedő márka termékét vesszük sorra, amiknek az ára bizony a milliós értékeknél kezdődik.

Az első versenyző nem más, mint a híres Chivas Regal Icon whisky. A 0,7 literes ital exkluzív díszdobozos kiszerelésben kapható, kristály dekanter formájában. A karakteres ízvilág felülmúlhatatlan élményt nyújt. A második legelőkelőbb fajtaként a már ikonikusnak számító Johnnie Walker 100 éves skót whiskyjét mutathatjuk be.

Az egyedi nedűt speciális kristályüvegbe töltik, amit egy páratlan tölgyfa dobozba rejtenek. Az ízvilága semmilyen más italhoz nem fogható, ami már a 1,5 milliós árán is tapasztalható. A harmadik és egyben legkiemelkedőbb versenyző az alacsonyabb árkategóriákból is jól ismert Ballantines 40 éves skót whiskyje. Fa díszdobozában és egyedi üvegjében garantáltan a szoba, valamint a vásárló kincsévé válik.