Az orvosi fogfehérítés nem károsítja a fogakat

A mai rohanó világban hajlamosak vagyunk elhanyagolni egészségünket, nem figyelünk eléggé az intő jelekre. Ez különösen szembetűnő a fogak esetében. Egy modern eszközökkel ellátott fogászat 11. kerület területén található rendelőjében megfelelő ellátást kaphatunk sorban állás nélkül. Nem érdemes megvárni, amíg fogai menthetetlen állapotba kerülnek, még időben el kell menni egy fogászat 11. kerületi rendelőjébe. Sokkal könnyebb megelőzni a bajt, mint kezelni. Szinte mindenhol fájdalommentes kezelést tudnak biztosítani, ha pedig rendszeresen jár szűrésre, akkor elkerülheti a komolyabb beavatkozásokat, mint például a gyökérkezelést.

Általában erre a kezelésre akkor van szükség, ha valaki nem veszi komolyan az intő jeleket, és nem keresi fel idejében valamelyik budapesti fogászat 11. kerületi rendelőjét. Ilyen esetben az illető a fogainak elvesztését kockáztatja. Ha előre bejelentkezik a fogászati szűrésre, akkor nem kell sorban állni, hamar végeznek a vizsgálattal is, így hosszú távon nem csak az egészségét védi, hanem időt is spórol saját magának. Egy gyökérkezelés hetekig vagy akár hónapokig is tarthat.

De nem csak a fogbetegségek okozhatnak kellemetlenséget, hanem az elszíneződés is. Szerencsére, az orvosi fogfehérítés hatékony és azonnali megoldást kínál. Mindössze egy-másfél óra alatt akár négy árnyalatnyi fehérítést is el lehet érni. A ragyogó mosollyal sokkal jobb benyomást tehetünk, mintha sárga fogak villannak elő. Az orvosi fogfehérítés előtt alaposan megvizsgálják a fogazatot, ugyanis csak tiszta, ép fogakat lehet fehéríteni.

El kell távolítani a fogkövet, ha van, a szuvas fogakat be kell tömni. Ezeket a vizsgálatokat és kezeléseket nem lehet elkerülni, és nem is érdemes megkockáztatni, hogy emiatt elálljon az orvosi fogfehérítéstől. A fogkő, ha nem szedik le időben, komoly károkat okozhat. A fehérítés miatt nem kell aggódni, a mai modern eszközökkel semmilyen veszély nem fenyegeti sem a fogínyt, sem a fogzománcot. Kíméletes és fájdalommentes eljárásról van szó, ami segít abban, hogy mosolya még ragyogóbb legyen.