Az üvegfóliázás sok szempontból hasznos

A mindennapi életünk meghatározó kellékei a nyílászárók, azon belül is az ablakok. Nem is gondolnánk, hogy ma egy ablak gyártásánál mennyi biztonsági szempont és technológiai újítás kerül meghatározódásra és alkalmazásra.

A meglévő ablakok minősége és biztonsága a tovább fokozható az üvegfóliázás technológiája révén. A Llumar világszínvonalú ablakfóliái számos területen megállják a helyüket. Legyen az épület- vagy autófóliázás, biztos lehet benne, hogy a minőség garantált. Az üvegfóliázás létjogosultsága több évtizede bizonyított. A legnépszerűbb felhasználási cél a hő- és fényvédő funkciók, de kiváló szigetelő hatással is rendelkeznek. Ez nagyon sokat jelent a nagy üvegfelülettel rendelkező épületek téli fűtése esetében.

Az UV-védelem egy másik fontos szempont, amit az üvegfóliázás hatékonyan ki tud védeni. Az autók esetében egyre népszerűbb a lesötétített utastér, a még nagyobb komfort érdekében. Ezekben az esetekben is az üvegfóliázás jelenti a technikai megoldást, amely, természetesen, rendelkezik a megfelelő hatósági engedélyekkel.