Férfi kapucnis pulóver minőségi anyagból

férfi kapucnis pulóver

Fontos egy vállalatnál a jól megválasztott egyenruha, ami kényelmes viseletként szolgál az alkalmazottaknak. Egy uniformis állhat több kiegészítő részből vagy csak egy, a céget népszerűsítő ruhadarabból.

A férfi kapucnis pulóver jó alternatívának bizonyul, ha az intézmény nem szeretné a munkásait tetőtől talpig a saját színébe öltöztetni. Nagyszerű viseletként szolgál a tavaszi és őszi, hidegebb időszakokban. Ahogyan a férfiaknak, ugyanúgy a női alkalmazottaknak is megfelelő megoldás lehet. Az egyenruha a hovatartozást jelképezi, legyen szó munkahelyről, iskoláról vagy bármilyen sportegyesületről. Nagyszerű példaként megemlíthető a prémiumminőségű, olasz tervezésű Payper Atlanta férfi kapucnis pulóver, ami kifogástalan alapanyag céges logózáshoz és a gépi hímzésre.

Bármilyen matrica vagy logó egyszerűen ráilleszthető. Ujjai bordásak, a derekánál passzéval ellátott, a kapucni a blúz anyagával megegyező színű textillel bélelt, a nyaki rész V alakú varrással díszített. A férfi kapucnis pulóver széles méret- és színválasztékban elérhető.