Fergeteges utazásra hívnak a Maya Banks könyvek

Ha a kezünkbe veszünk egy könyvet, készüljünk fel arra, hogy egy teljesen ismeretlen világ fog kibontakozni előttünk és ha elég élénk a fantáziánk, akkor mi is szereplőjévé válhatunk a történeteknek.

A népszerű Maya Banks könyvek az érzékiség és romantika világába röpítik az olvasókat, de az egyéb kalandokból sincs hiány az írónő alkotásaiban. Ezek nem tipikus erotikus regények, bár a legtöbben abba a kategóriába sorolják. A testiség viszont csak egyfajta fűszere ezeknek a történeteknek.

A Maya Banks könyvek gyakran történelmi korokon át kalauzolják az olvasót, a középkori skót felföldre. Máskor izgalmas akciójelenetek szemtanúi lehetünk a jelenkori Amerika valamelyik nagyvárosában. Izgalmakban nincs hiány ezekben a regényekben.

Persze nem maradhatnak el a gyengéd erotikus jelenetek sem, hiszen ezek adják a Maya Banks könyvek sava-borsát. Aki szereti ezt a stílust és kedveli a művésznő írásait, az örülhet, hiszen a Maya Banks könyvek nagy része már magyar nyelven is elérhető a könyvesboltokban.