Födémszigetelés: ha az ablakok cseréje és a homlokzat szigetelés nem elég

Amennyiben télen vagyonokat költ a fűtésszámlára, hajnalban mégis arra ébred, hogy hideg a lakás, nyáron pedig csak az éjszakai szellőztetés segít elviselhetőbbé tenni az otthoni hőmérsékletet, nagy valószínűséggel nem megfelelő ingatlana szigetelése. Ha újak az ablakok és a homlokzat szigetelésen is túl van már, nem maradt más tennivaló, csak a födémszigetelés. A Climatizer Plus cellulóz alapú szigetelőanyaggal a vízszintes felületek hőszigetelése kevés munkával, gyorsan, könnyen és tökéletesen megoldható.

A megfelelő szigeteléssel nemcsak saját komfortérzetét és az ingatlana értékét növelheti, hanem rövid időn belül vissza is nyerheti a felújításba fektetett összeget, az alacsonyabb fűtésszámlának köszönhetően. Attól tart, hogy régi építésű ingatlana nem bírná a födémbe pumpált szigetelőanyag súlyát?

Igényelje a forgalmazó által kínált díjmentes helyszíni tanácsadást! A Magyarországon kizárólag a Naturvéd & Health Kft. által kínált túlnyomásos töltési technológiának köszönhetően szabályozható a födémbe pumpált szigetelőanyag vastagsága. A födémszigetelés során felhasznált 100%-osan tűzálló cellulóz szigetelőanyagra adott 20 éves gyártói garanciára és a kivitelező által kínált 5 éves kivitelezői garanciára is bátran építhet!