Fogas akasztó az előszobai fogashoz

Az előszobai fogast szinte minden nap használja a család összes tagja. Ezért a fogas akasztó könnyed használata mindenki számára fontos. Itt a praktikumra kell tenni a hangsúlyt, nem az esztétikumra.

Szinte nem is lehet rosszul kiválasztani az akasztót, csak akkor, ha valami ultra-modernet szeretne az ember és szépen mellényúl a választással. Szem előtt kell tartani, hogy maga a fogas akasztó a nap 99 százalékában nem is látszik, hiszen tele van ruhával. Vagyis a lényeg, hogy megfeleljen a kívánalmaknak, ne az, hogy üresen jól mutasson. Természetesen, nem árt senkinek az, ha jól mutat, de nem ér ez sok ezer Forinttal többet, mint a többi, egyszerűbb modell.

Ha kisgyermek is van a családban, aki ugyanúgy szeretné használni majd a fogast, mint a többiek, akkor érdemes neki alacsonyan, úgy, hogy elérje, felcsavarozni egy plusz akasztót. Fontos, hogy ennek ne legyenek éles szélei, hiszen az balesetveszélyes lehet. Így a kicsi már kiskorában hozzászokhat a fogas akasztó rendszeres használatához.