Főtengely szimering többféle változatban

Szimeringek többféle géphez

Elég, ha egy homokszem kerül a gépezetbe és máris megvan a baj. A főtengely szimering a kicsi mérete ellenére egy elég fontos szerepet tölt be. Speciális a tömítés, ami megakadályozza a kenőanyag elveszítését, illetve így a szennyeződések sem juthatnak be a mozgóalkatrészek közé.

A főtengely szimering állapota meghatározza a különféle gépek élettartamát. Amint tönkremegy, attól kezdve számíthatunk rá, hogy az adott munkagép is tönkre fog menni néhány használatot követően, mivel elfolyik az olaj, porszemcsék kerülnek a kenőanyagba, stb.

Ezzel növekedni kezd a súrlódás, ami nagy hőtermelést és gyorsabb kopást eredményez. Ez bizonyos idő után az idő is tönkreteheti a főtengely szimering anyagát, ami egyszerűen elkezd mállani.

Ne habozzunk, amint ezt tapasztaljuk, inkább látogassunk el a cvgshop.hu weboldalra és amilyen gyorsan csak lehet, szerezzünk be egyet a főtengely szimeringek közül! Ennek az aprócska alkatrésznek a cseréjével jelentősen meghosszabbíthatjuk az adott gépezet élettartamát.