GKI vizsga ADR tanfolyammal

Hiányzik még valamilyen képesítése, hogy fuvarozó állásra jelentkezzen? A GKI vizsga most kedvezményesen elérhető nálunk. A képzés során olyan szemléletet sajátíthat el, aminek a segítségével a munkafolyamatokat gazdaságosan és környezetkímélő módon tudja végezni.

A sikeres vizsga után továbbfejlesztheti szaktudását, ugyanis lehetőséget kínálunk ADR tanfolyam elvégzéséhez. Ez a feltétele a veszélyes áruk szállításának, ami magas szintű profizmust követel meg a sofőröktől.

Ezzel versenyelőnybe tud kerülni a munkavállalás területén. A tanfolyamok tartalmi összeállítása szakmai csapatunk többéves tapasztalatán alapszik, aminek végén a teszt formájában kiírt vizsgakérdések a résztvevőknek rutinfeladat szokott lenni.

Amennyiben még nem tudja, hogyan oldja meg szállást, cégünk munkatársai ebben is a segítségére lesznek. Szerződött szálláspartnereink kedvezőbb árbesorolásban kínálnak Önnek éjszakázási lehetőséget a környékben, hogy ez se okozzon nehézséget. Keresse fel vállalatunkat és válasszon a kedvezményes ajánlataink közül!