Hatalmas találmány a digitális páramentesítő

Kiváló készülék

Egy modern háztartás akkor illethető ezzel a jelzővel, hogyha modern készülékekkel van felszerelve. Ezek közül kihagyhatatlannak számít a digitális páramentesítő.

Az újépítésű házak esetén nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő szigetelés kialakítására, de olykor megfeledkeznek arról, hogy a falaknak ugyanakkor szellőzniük is kell. A digitális páramentesítő viszont orvosolja az ilyen jellegű gondokat. Természetesen nemcsak újépítésű épületek esetén indokolt a használata.

A tervezésen és a funkciókon látszik, hogy alaposan átgondolt készülékről van szó. A digitális páramentesítő kijelzőjén jól láthatóak a beállítások. Akár 25 liter vizet képes kivonni a légtérből naponta. Elektromosan szabályozható hygrostat-al rendelkezik, ezen felül automata üzemmódot is kapott.

A két ventilátorfokozatnak köszönhetően, könnyedén állíthatóak a hatékonysági fokok. A könnyű mozgathatóság érdekében, kerekekkel és fogantyúval lett ellátva a digitális páramentesítő, ami kedvező áron szerezhető be az airfresh.hu webáruházból.