Hatékony megoldás a futómacska fejlesztése a darukon

Daruk nélkül lehetetlen lenne eleget tenni a mai kor igényeinek, ami az építkezéseket illeti. A futómacska fejlesztése a darukon lehetővé teszi, hogy még hatékonyabbá váljon a munkagép. Ezzel a megoldással nagyobb teljesítményt lehet elérni, hiszen így növelni, illetve csökkenteni lehet a tartók fesztávolságát.

A Konecranes képes a tartók megerősítésére és javítására, amivel növelni lehet a daru teherkapacitását. A SMARTON futómacska fejlesztése a darukon egy jól bevált módszernek számít, ami a Konecranes csapatának csupán rutinfeladatnak.

A végeredmény tökéletes lesz, a többéves tapasztalatnak köszönhetően. A fékkel ellátott motorok minőségére sem lehet panasz és ez azonnal meg fog látszani a munkagép első használatakor.

Az emelési teljesítmény jelentősen meg fog növekedni és a strapabíró motoroknak köszönhetően, a hosszú élettartam is garantált. A futómacska fejlesztése a darukon gazdaságos korszerűsítés, hiszen nem kell lecserélni az egész szerkezetet, ami jelentős többletkiadást jelentene az adott vállalatnak.