Hol kaphatóak minyonos játékok?

Nagy kedvencek a minyonos játékok

Sokan panaszkodnak arra, hogy a játék gyártók inkább a lányokat halmozzák el csodálatos termékekkel. Nos, azért a fiúknak is akad jó pár izgalmas dolog. Itt vannak mindjárt a minyonos játékok. De lássuk először, hogy hogyan kerültek hirtelen a köztudatba ezek a kis mókás, talán picit bizarr figurák!

A minyonok az azonos című amerikai 3D-s számítógépes animációs film főszereplői. Kevin, Stuart és Bob, a három minyon, egy szuper gonosztevőt keresnek, és találnak is egyet: Scarlett Túlölőt. Itt kezd izgalmassá válni a cselekmény, mivel Scarlett gonosz tervét, az angol királynő koronájának megszerzését, a kis sárga lények minden áron meg akarják akadályozni.

A film sikerének köszönhetően, a minyonos játékok egy csapásra igen keresetté váltak. Mindenki azonnal szeretett volna beszerezni magának egy Kevint, Stuartot vagy Bobot ábrázoló figurát.

A minyonos játékok mellett, azonnal megjelentek a pólók, dzsekik és mindenféle kiegészítők is, amiket a kis szemüveges, sárga, kerekded, kapszula formájú lények képe díszit. A holmik népszerűségét egyértelműen a film sikere adta, hiszen a hősöket mindenki szereti, legyenek azok teljesen más kinézetűek, mint az olyanok, amilyeneket már megszokhattunk.

A minyonos játékok különlegesek, hiszen nem daliás ifjak, szépséges hercegnők, de még nem is aranyos kis lovacskák. Mégis nagyon kapósak a gyerekek körében. Ennek az oka talán éppen az, hogy rengetegen tudnak azonosulni velük, hiszen sok szemüveges, kicsit testesebb és nem megszokott kinézetű gyerek él a világon. A minyonos játékok elsősorban a fiúk kedvencei, de rengeteg kislány is rajong értük, így univerzálisnak is mondhatóak.

A jatekwebshop.hu webáruház kínálatában olyan termékek kapnak helyet, mint a minyonos rollerek, karórák, frizbik, ugrálólabdák, plüssfigurák. Ha pedig valamilyen kreatív, készségfejlesztő darabot keresünk a minyonos játékok között, akkor itt van az UNO kártyajáték vagy pedig a gyöngy szett. Rendelje meg Ön is valamelyiket a gyermekének!