Igazán korszerű a Neato Botvac D3

Napjainkban az önműködő porszívó árak olyan széles skálán mozognak, hogy egyre többen engedhetnek meg maguknak egy ilyen korszerű eszközt. Azonban kiválasztani a leginkább megfelelő darabot nem éppen könnyű. Szerencsére a robotporszívó teszt index nagyon sokat segít abban, hogy az ember megtalálja a számára ideális modellt.

A legfontosabb, amit figyelembe kell venni és amire a robotporszívó teszt index is kitér, az a terület. Fontos tudni, hogy mekkora helyen fog a kütyü dolgozni. Minél méretesebb a ház, annál jobb akkumulátorral rendelkező eszközre van szükség. Természetesen minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál méretesebb területet képes a robot egy feltöltéssel feltakarítani.

Fontos megjegyezni, hogy egy kis kapacitású kellék egy nagyobb szobában, helyiségben nem tud végezni egyetlen feltöltéssel. Emiatt a kitakarításra többet kell várni. A robotporszívó teszt index lényegesnek találja azt, hogy a kis masina milyen burkolaton fog dolgozni.

Az oldalsó kefék erőssége, nívója, ellenálló képessége, illetve a gép aljára szerelt törlőkendő befolyásolják, hogy szőnyegen vagy kemény padlófelületen dolgozik-e legjobban a készülék. Tanácsos olyat venni a robotporszívó teszt index szerint, amelyik megfelel a lakásnak. A mai vásárlók igényeit a Neato Botvac D3 gép tudja a leginkább kielégíteni.

Bátran kijelenthető, hogy napjainkban ez az egyik legmodernebb porszívó, amelyik mindenhol tökéletes munkát végez. A szerkezetet az okostelefonnal bárhonnan lehet vezérelni. A tulajdonosnak nem kell mást tennie, csak egyszerűen letölteni a Neato Botvac D3 modellhez fejlesztett alkalmazást. Nyilván ez ingyen, a Google Play-ről vagy az App Store-ban is elérhető.

Igazán praktikus, hogy egyszerre több eszközről is vezérelhető a robot. Az alkalmazásnak köszönhetően a tulaj ellenőrizheti a készülék akkumulátorának állapotát, és figyelemmel kísérheti, hogy mikor kezdődik a takarítás és mikor fejeződik be. A könnyen kezelhető applikáció révén, az embernek lehetősége van a Neato Botvac D3 legkifinomultabb időzítésére. Ezzel a hét minden napján különböző időpontban indítható el a takarítás.