Ilyen gumiszervíz árakra számítson ezen a nyáron

gumiszervíz

Vannak olyan weboldalak (mint például a gumidirekt.hu), ahol mindig megnézheti, hogy jelenleg milyen költségekkel járhat egy gumiszervíz. A gumiszervízeket nem mindenki kedveli, hiszen bizonyára sokakat ért már csalódás. A drágán és újonnan megvásárolt felni tönkrement, a defekttűrő gumival nem boldogultak a szerelők, esetleg télen hóban és fagyban kellett kint várakozni több mint 1 órát amíg felszerelték az abroncsokat. Ilyen meglepetés senkit sem érhet a gumidirektnél, hiszen minden flottul és problémamentesen megy. A szervizben a legmodernebb Corghi gépparkot használják, így a különféle munkálatokat gyorsan és hiba nélkül végzik el a szakemberek. A kényelmes ügyfélváróban nem csak leülni lehet, de még ingyen wifit is biztosítanak. A szervízbe minden ügyfélnek időpontot kell egyeztetnie, így biztosak lehetünk abban, hogy pontosan időben kezdik el a munkálatokat és azt időben be is fejezik. Akár egy tárgyalást is lehet szervezni a szervíz végeztével, hiszen biztosan időben odaérünk a helyszínre.

A gumidirektnél komplett szerelési csomagot lehet megvásárolni, amely kedvezményes, hiszen ingyenes szolgáltatást is tartalmaz. A csomag tartalma: a gumiabroncs cseréje, előtte az abroncsok leszerelése, majd végül a felszerelése is. A centírozás ragasztott vagy kérésre felütős súllyal, a szelepek cseréje normál vagy rövid gumiszelepre. A szezonközi állapotfelmérés szintén a csomag részét képezi és ajándék az ügyfeleknek, ezt a szerelés utáni első félévben június 1. és augusztus 31. között lehet igénybe venni. A téli gumicsere után pedig január 1. és február 28. között. Ha mind a 4 abroncsot a gumidirektnél vásároljuk meg, akkor a defekt javítás ingyenes lesz. A szerelési csomagok árát a weboldalon megtekinthetjük, amelyek kerékméret szerint kerülnek meghatározásra, így alufelnis szerelés esetében 3 490 – 7 990 Forintig terjedhet. Ezen felül további kedvezmények is várják a vásárlókat, hiszen 4 abroncs egyidejű vásárlása esetén 10% kedvezményt adnak a felszerelésből.

A gumidirektnél egyéb szolgáltatások is elérhetők, így a defekttűrő és verseny abroncsok szerelése, az off-road abroncsok szerelése, a rejtett súly elhelyezése, az extra súly elhelyezése, az extra hosszú szelep a dísztárcsákhoz, a króm köpenyes gumi szelep vagy a nagynyomású szelep a kistehergépjárművekhez. Láthatjuk, hogy a kiegészítő szolgáltatások is számos megoldást kínálnak a különféle abroncsokkal kapcsolatos problémákra. A gumidirektnél lehetőség van igénybe venni a gumihotelt is. Ezt a szolgáltatást azoknak az ügyfeleknek ajánlják, akiknek nincsen lehetőségük a nyári vagy a téli abroncsok tárolására. Egy szezonra az abroncsok tárolása 1690 Ft/db.