Kerékpártartó falra, autóra

Praktikus eszköz a kerékpártartó

Miként oldjuk meg a bringa tárolását, hogyha nem áll elég hely a rendelkezésünkre? A kerékpártartó bizonyos változatait, akár a falra is fel lehet szerelni, amire rá lehet akasztani a biciklit.

Helytakarékos megoldás, illetve bizonyos értelemben akár dekoratív is lehet a belső dizájn szempontjából. De ha a garázsban tároljuk, akkor is érdemes egy olyan kerékpártartót beszerezni, ami nem engedi eldőlni, mert így a bicikli sem karcolódik össze, illetve a falat sem koszoljuk össze, szóval sokkal rendezettebbnek néz ki tőle a helyiség.

Aki saját kezűleg szereti karbantartani a bringát, annak egy szervizállványra mindenképp szüksége lesz. Bár sokan felfordítva szokták szerelgetni, ez azért mégiscsak kényelmesebb, mert nem kell annyit hajolni és jobban hozzá lehet férni az alkatrészekhez.

A kerékpártartók másik fontos csoportját teszik ki az autós változatok. Így már pillanatok alatt kivihetjük az egész családot biciklistől a kedvenc túrázó helyünkre. Ezek közül választhatjuk a tetőre, a vonóhoroghoz, illetve a csomagtartóhoz rögzíthető változatokat.