Kiállók a fogaim, milyen kezelést vehetek igénybe?

Az orvostudománynak mindig lesz hová fejlődnie és napról-napra jelennek meg olyan módszerek, amelyekkel fájdalommentesen garantálják nekünk a gyógyulás lehetőségét. A fogorvosok a porcelán héj segítségével, mondhatni művészi munkát végeznek el. Nem kis feladat a páciensenként egyedi fogsor helyrehozása szabálytalanság esetén. Mindig másképp kell állítgatni a fogszabályzót, csiszoláskor ügyelni az egészséges fogak épségére és így tovább.

A porcelán héj egyszerre több előnyt hordoz magában és ahhoz képest, hogy egy viszonylag új eljárásnak számít, rendkívül hatékonynak bizonyult, ezt pedig a rengeteg elégedett visszajelzés bizonyítja a legjobban. Nagyjából egy kontaktlencse vastagságú dologról beszélünk, ami a fog felületére kerül fel. Rendkívül erős, ezért nem törik és nem válik le semmilyen étel fogyasztása esetén, így évekre garantálja a fogak épségét. Alig kell valamennyit lecsiszolni abból a fogból, amire felkerül.

Egy fogkorona esetén ez egy elég nagy százalékát jelentette, még egy egészséges fognak is, hiszen sokan igényelték esztétikai okok miatt. A porcelán héj pont az ilyen eseteken kerekedik felül, mert remekül képes elfeledni a kisebb egyenetlenségeket, ráadásul az áttetsző anyagának köszönhetően, teljesen természetesnek hat. Nem lesznek árnyaltbeli eltérések sem. A porcelán héj fájdalommentesen alkalmazható, amire biztosan sokan fel fogják kapni a fejüket, mert így annak is megadatik a tökéletes mosoly esélye, aki eddig retteget a fogorvostól.

Ezzel a technológiával, még az olyan eljárások is háttérbe szorulnak, mint a fogfehérítés, mert annál sokkal látványosabb eredményt érhető el, ráadásul kevesebb idő alatt. A porcelán héj nem fog elszíneződni a megfelelő fogápolási szokások mellett. A fogszabályzó felhelyezése után egy jó ideig szokni kell majd és gyakran kellemetlen érzés lehet, főleg egy hibásan kivitelezett darab esetén. Sajnos ilyen is elő szokott fordulni, de nem a Clinident Fogászati Centrumban. A porcelán héj sokkal könnyebben megszokható és semmilyen kellemetlenséggel nem jár együtt, sem a felhelyezése, sem a viselése.