Könyvelés és egyéb szolgáltatások

Könyvelés és bérszámfejtés

Egy vállalkozás sikere a folyamatos fejlődésben rejlik. Többek között ebben is az ügyfelek rendelkezésére áll a Next Accounting csapata. A könyvelés és a bérszámfejtés egy külön tudomány, amit a jogszabályoknak megfelelően kell elvégezni.

Hogyha valami nem az előírásoknak megfelelően történik, akkor az adott vállalkozás nagyobb összegű bírságra számíthat. Ezt pedig senki sem engedheti meg magának, mivel veszélyezteti a cég jó hírét és drasztikus anyagi kieséshez vezethet.

A könyvelés miatt senkinek sem kell fájjon a feje, hiszen az itt dolgozó szakemberek hatalmas tapasztalattal rendelkeznek. Az egyedi és innovatív megoldások által, az ügyfeleknek lehetőségük van meghozni a megfelelő üzleti döntéseket, amelyek pozitív hatással lehetnek a cég jövőjére nézve.

A könyvelés mellett, olyan szolgáltatások közül lehet választani, mint a cégalapítás és az üzleti tanácsadás. A weboldalon található online kalkulátor segítségével kiszámolhatóak a bérek, a cégautókra vonatkozó adók, a KATA KIVA TAO és a szabadságok is.