Magával ragadó nappali szekrénysor

A nappali a lakás azon színtere, ahol a család apraja-nagyja leggyakrabban összegyűl. Itt történnek a legfontosabb események. Beszélgetés, esti filmnézés és itt fogadjuk a vendégeket is a legtöbb esetben. Nem csoda tehát, ha a nappali szekrénysor fontos szerepet tölt be. Ennek a bútordarabnak ugyanis több szerepe van. Amellett, hogy rengeteg családi emlék, hasznos és olykor haszontalan holmi kap rajta és benne helyet, még sajátos harmóniát is teremt.

Annak függvényében, hogy milyen alapanyagból készül vagy a külső része milyen módon fest, a nappali szekrénysor meghatározó alakja lehet az egész otthonunknak. Érdemes ezért kifejezetten körültekintően választani. Az sem mindegy, hogy mekkora tér áll a rendelkezésünkre.

Tervezzük meg előre minden darabnak a helyét, hogy biztosan ne érjen bennünket meglepetés! A minden ízében különleges nappali szekrénysor valami olyat nyújt, amit csak akkor fogunk megtapasztalni, ha már bent lesz a szobában. Ezért is ne vesztegessük az időnket, hanem rendeljünk még ma!