Mennyi ideig tart megtanulni az Aviva alapgyakorlatokat?

4 órás tanfolyam

Számtalan oknál fogva jelentkezhetnek nőgyógyászati, urológiai vagy potencia- és prosztataproblémák, amelyeket nemcsak orvosi kezelésekkel és vegyszeres gyógyszerekkel lehet enyhíteni vagy megszüntetni, hanem az Aviva torna rendszeres alkalmazásával is. Az Aviva módszernek az alapgyakorlatait egy 4 órás tanfolyamon lehet elsajátítani. Erre a tanfolyamra Ön is jelentkezhet a valtozasmuhely.hu weboldalon megtalálható elérhetőségek valamelyikén.

Ezeknek a gyakorlatoknak a célja, hogy az úgynevezett dolgozó zónában, ami combközéptől a köldökig tart, felserkentse a vérkeringést és aktiválja a belső elválasztású mirigyeket. Dinamikus medencebillentésekkel, csípőforgatásokkal, a kézfejek beszorításával és elernyesztésével, illetve az akupresszúrás pontok aktív masszírozásával lehet elérni. A teljes testet átmozgatják, serkentik a vérkeringést és erősítik az izomzatot a nyaktól a lábujjakig az Aviva tornagyakorlatok.

Érdemes jelentkeznie a tanfolyamra és megtanulni ezeket a hasznos gyakorlatokat, mert a rendszeresen végzett Aviva torna kiváló a hormonháztartás egyensúlyba hozására, a pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, valamint a ciklus rendezésére. Továbbá, jó a petefészekciszta, mióma, polip vagy klimax tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére, peteérés elősegítésére, petevezeték elzáródásának oldására, mint ahogy az optimális testsúly eléréséhez, a menopauzával járó hormonális változásokon való átsegítésre.

Ugyanakkor tanácsos a férfiaknak is jelentkezni, mert egy 4 órás tanfolyamon ők szintén elsajátíthatják azokat a mozgásformákat, amelyek segítenek a potencia- és prosztatagondok megszüntetésében. Az Aviva tornagyakorlatok remek esélyt adnak arra, hogy a spermiumszám növelésével fokozzák a termékenységet, a stressz inkontinencia kialakulását is megelőzik vagy megszüntetik, ellensúlyozzák az ülő életmódot, az alhas és a medence területén fokozzák a vérkeringést, de emésztési gondokra és székrekedés megszüntetésére szintén kiválóak. Jelentkezzen most a tanfolyamra!