Mjölnir a modern divatban

Mjölnir

A vikingekhez sok olyan motívum, szimbólum kapcsolódik, ami mai szemmel is mutatósnak, sőt, divatosnak számít. Például egy Mjölnir kiegészítő remekül beilleszthető a mai trendekbe, akár a hétköznapi viseletről beszélünk, akár az elegánsabb öltözetekről. Csak meg kell találni hozzá a megfelelő darabot és bármelyik ruhát fel tudja dobni a Mjölnir motívum.

Még egy estélyivel is lehet társítani ezt az ábrát, csak akkor nem a hercegnős vonalban kell gondolkodni, hanem inkább egy erőteljesebb, határozott megjelenésre kell törekedni.

Amennyiben Önnek is tetszenek a vikingek ékszerei, illetve a jelentéstartalommal felruházott szimbólumok, akkor keresse fel a vikingshop.hu weboldalt és rendeljen egy olyan karkötőt vagy nyakláncot, ami a Mjölnir, vagyis Thor kalapácsának a mását ábrázolja!

Meglátja, ez lesz az egyik kedvence és rengeteg különböző stílusú szettet tud majd összeállítani, amihez viselheti a különleges ékszert! A lényeg, hogy a magáénak érezze és akkor a Mjölnir remekül fog érvényesülni az ruhatárában.