Nem ázik át a Belmil iskolatáska

Kényelmes iskolatáska

Manapság sok szülő panaszkodik arra, hogy rengeteg mindent vinniük kell az iskolába a gyerekeknek, ezért olyan nehéz a hátitáskájuk, mint egy zsák só. Ez ellen csak két dolgot tehetünk.

Mindennap elszállítjuk a kicsit és a táskáját a suliba vagy beszerzünk egyet a Belmil iskolatáska remek típusai közül. Kisiskolásoknak ideális választás, mert ergonómiai hátkialakítású, így leveszi a gyermek válláról a terhelés egy részét, megóvja a testtartását és könnyebbség érzetét adja.

Orvosok és gyógytornászok bizonyították, hogy anatómiailag és ortopédiailag is kiválóak a Belmil iskolatáskák. Ráadásul rendkívül könnyűek is ezek a hátitáskák, szivacsozott, jó légáteresztő hát- és vállkialakítással.

Természetesen vízálló anyagból készülnek, így ha a lurkó beleejti például a latyakba, miközben iskolából hazafelé egy kicsit játszik a társaival az utcán, nem valószínű, hogy eláznak a könyvei, füzetei. A Belmil iskolatáska fényvisszaverő csíkokkal is el van látva, ami a gyerekek biztonságát hivatott szolgálni.