Sok nő életét keseríti meg a pecsételő menstruáció

pecsételő menstruáció

A havi vérzés akkor is tud kellemetlen perceket okozni, ha rendszeresen megjön és nem is tart sokáig. Abban az esetben viszont, amikor pecsételő menstruáció jellemzi a mindennapjainkat, a frusztráló érzés csak még inkább fokozódik. De mikor is beszélünk pecsételő menstruációról? Ilyenkor a menstruáció teljessé válását megelőző néhány napban, a hölgyek kínzó hasi fájdalommal járó pecsételő vérzést tapasztalnak, míg a kisebb-nagyobb vérfoltok átadják helyüket a már megszokott menzesznek.

Nem kell azonban kétségbeesni, hiszen a szóban forgó problémának több oka is lehet, amit vissza lehet fordítani. A nőgyógyásza meglátogatására azonban minél hamarabb szánjon időt, ha tapasztalt hasonló eltéréseket. A legtöbb esetben a hormonháztartás zavara áll a háttérben, ezen belül pedig az ösztrogéndominancia. A pecsételő menstruáció megszűntetéséhez szükség lehet természetes készítményekre, amelyek helyrebillentik az ösztrogén és a progeszteron megfelelő egyensúlyát. Érdemes komolyan fontolóra venni az étrend-kiegészítők beépítését a napi tápanyagbevitelbe is. Sok esetben nem is gondolnánk, hogy az ösztrogéndominancia okát a pajzsmirigyben keressük, pedig rengeteg esetben a két megbetegedés szorosan összefügg.

A jód szelén tabletta a normális funkcionálásért felel és mivel abszolút természetes alapanyagokból álló készítmény, ezért bátran használhatja bárki- természetesen a nőgyógyásszal történt konzultációt követően. A jód szelén tabletta képes hamar helyrehozni a pajzsmirigy működését, ezáltal erősítve a meggyengült szervezetet. Felejtse el a fáradságot és a levertséget! A jód szelén tablettából napi 1-2 szemet érdemes bevenni, ha módunkban áll, akkor éhgyomorra, sok folyadékkal. Természetesen az étrend-kiegészítő fogyasztása nem azt jelenti, hogy a szedésével párhuzamosan nem kell odafigyelni a bőséges, változatos és tápláló étkezésekre, hiszen azok létfontosságúak. A 2 havi adagot tartalmazó természetes készítmény ára ráadásul roppant jutányos, így Önnek nem marad más dolga, csak az egészségére koncentrálni.