Szennyestartó nagy lyukakkal

Akármennyire is nem szeretné, de a lakásában lennie kell néhány olyan tároló eszköznek, amely elrejti a szem elől a rumlit. A fürdőszoba egyik oszlopos tagja a szennyestartó, amely valamelyik zugban meghúzódva rejti el a piszkos ruhák halmát.

Mivel legfőbb funkciója a tárolás, ezért olyant vásároljon meg, amely viszonylag esztétikus! Azonban gondolni kell arra is, hogy miként fog festeni akkor, amikor tele lesz majd ruhákkal. Lehet, hogy az üzletben egy nagy lyukakkal ellátott, vagy egészen hálószerű szennyestartó tetszik meg Önnek, de képzelje csak el azt, amikor megtömi majd olyan ruhákkal, amelyek mosásra várnak, így nem a legtisztábbak és legillatosabbak.

Ezt senki sem szeretné közszemlére tenni. Ezért a nagy lyukakkal ellátott szennyestároló nem mindig a legjobb, hiszen azt is megmutatja, amit nem szeretne láttatni. A szellőzés természetesen fontos, de nem fontosabb, mint a tárolás. Néhány napnál tovább úgysem lesznek a ruhák a szennyestároló mélyén, ezért ne ez legyen az elsődleges szempont a vásárlásnál.