A webáruház készítés a beépített funkciók listájával

Adminfelület és technikai háttér

A webáruház készítés során nagyon fontos, hogy az adminfelület és a technikai háttér érthető és könnyen kezelhető legyen, mely bárhonnan, bármikor elérhető. Nagy segítséget jelenthet a beépített súgó, hol a webáruház tulajdonos választ találhat kérdéseire. A sokszerveres háttér rendszer és 24 órás technikai felügyelet mellett, online chat-es ügyfélszolgálatot is biztosítunk.

Termékekkel kapcsolatos funkciók

A webáruház készítés egyik fő célja, hogy a termékkezelés egyszerű legyen, s a termékek strukturált, áttekinthető rendszerben legyenek felkínálva, melyeket egy egyszerű és részletes keresővel bárki könnyedén megtalálhat. A teljes raktárkészlet kezelő modul is egy elengedhetetlen funkció.

Vásárlókkal kapcsolatos funkciók

A vásárlás fontos lépése a vevőértesítő mail-be vagy SMS-be, míg ösztönzésként szolgálnak a kedvezményrendszer, a pontgyűjtő és promóciós kód rendszer. Fontos, hogy a vásárlókkal hírlevél útján fenntartsuk a kapcsolatot.

Megrendelésekkel kapcsolatos funkciók

A webáruház készítés egyik fő lépése az intelligens kosár beépítése, hogy vásárláskor a vevők a pontos végösszeget láthassák. Az intelligens vásárlási folyamatban fontos szerepet játszanak az online fizetési megoldások, bankkártyás rendszerek és online hitelek beállítása.

Kinézettel kapcsolatos funkciók

A webáruház készítés díját nagyban emeli, ha egyedi kinézete, saját arculatot szeretne a megrendelő. Költségkímélőbb, ha előre elkészített kinézetekből választunk, melynek elemeit tetszés szerint lehet változtatni. Nagy előny, ha mobil eszközökre optimalizált webáruházat készíttetünk.

Szövegek, nyelvek, pénznemek – ezek beállítása, módosítása vagy fordítása.

Egyéb tartalmak – termékfórumok, szavazás, hírek, naptár.

Egyéb funkciók – keresőoptimalizálás, számlázás, chat a vásárlóval, megosztás.