Az iPhone akkumulátor is odafigyelést igényel

Mint minden műszaki cikkünk, úgy az okostelefonunk esetében is az lenne az ideális helyzet, hogy egyszer megvásároljuk, és problémamentesen használjuk, amíg meg nem unjuk. Ez azonban sajnos nem így működik, ezek az összetett, rengeteg apró alkatrészből álló bonyolult szerkezetek bizony nem örök életűek, és olykor meghibásodnak.

Így van ez az iPhone akkumulátor esetében is, és ha nem vesszük észre időben a bajt, tönkreteheti a készülékünket, és újat vásárolni bizony nem olcsó mulatság.

Egyedi és stílusos ágyneműhuzat webáruház

Köztudott, hogy a hálószobai ágynemű kiválasztásakor legfőképpen a kényelemre helyezzük a hangsúlyt, de valószínűleg sokan a mindenkori esztétika szempontjait is figyelembe veszik. A Lily Home ágyneműhuzat webáruház széles termékkínálata mindenekelőtt azokat az igényes vásárlókat szólítja meg, akik nem feltétlenül elégednek meg az adott ágynemű szövetanyagának puhaságával, így az alvás valószínű komfortosságával, hanem ennél picit többre, látványosabbra is vágynak.

Az okos lakás néhány eleme

A lakásokat ma már nemcsak egy jól szigetelt buroknak tekintik az emberek, hanem olyan élettérnek, amit kedvük szerint használhatnak. Egyre több olyan eszköz jelenik meg a piacon amivel okos lakás varázsolható akármelyik árammal és vezeték nélküli internettel rendelkező otthonból. Csak néhányat szeretnénk itt megemlíteni. Az egyik, amelyik nagyon népszerű, az intelligens fényforrás, amit előzetes beállítás alapján működtethet a tulajdonosa. Azonban, ha olyan lámpával rendelkezik, amelyikbe nehéz egy hozzá pontosan illeszkedő égőt beszerezni, akkor egy okos konnektorral oldhatja meg mindezt. A mozgásérzékelők és a nyitásérzékelők is népszerűek manapság, amit vagy ablakokra vagy ajtókra helyeznek fel. Akár több is működhet egyszerre egy okos lakásban és bármelyik nyílik, a telefon jelezni fog. Az energiatakarékosságot megcélzó okos lakás a fűtésszabályozás terén is próbál meg innovatív rendszereket adni a felhasználók kezébe. Néhány wireless okos termosztát és egy központi vezérlőegység elég ahhoz, hogy kézben tartsa azt.