A hullámmasszázs gép a legújabb trend

Manapság már egyre több modern csúcstechnológia alakformáló berendezés segít minket a csinos vonalak és az egészséges közérzet megszerzése felé vezető rögös úton. A Magyarországon fellelhető high-tech eszközök közül, talán a leginkább komplexnek mondható a hullámmasszázs gép.

A Pressotherapy Blue névre keresztelt szerkezet olyan speciális ruhadarabok segítségével végzi a munkáját, amelyekben légpárnák vannak beépítve. Az AirBag-ben található nyomás ritmikusan történő növekedése és csökkenése váltja ki a hullámmasszázs hatását.

Eme folyamatnak köszönhetően megélénkül a vér- és nyirokkeringés, a fellépő rezonancia pedig a célba vett zsírszövetet stimulálja. A hullámmasszázs gép fejlesztői ráadásul még egy lapáttal rátettek erre, ugyanis a Pressotherapy Blue infrahő kibocsátására is képes, ami mélyen a bőrszövet alá kerülve felbomlasztja a zsírsejteket.

Így a cseppfolyóssá vált zsírsejteknek már nincs más dolguk, mint a felgyorsított anyagcserének köszönhetően kiürülni a szervezetből. Abban az esetben, ha a hullámmasszázs gép esetleg nem nyerte el a tetszését, vagy csak szimplán valamilyen nagyobb kihívásra vágyik és a saját kovácsa szeretne lenni a feszes izmainak, akkor Önnek szobakerékpárra lesz szüksége.

A MediLight Tech Kft. repertoárjában – számos más alakformáló gép mellett – fellelhető az infrabicikli eladó eszközeik között. Köztudott, hogy a szobabiciklizés a cardio edzések közül az egyik leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Az InfraShape tervezése közben, számításba vették az infrasugarak jótékony hatását is a szervezetünkre, megalkotva ezzel a testformálás egyik legütősebb darabját.

A zárt infrakabinban történő pedálozás közben ugyanis megsokszorozódik a megolvadó zsírsejtek száma, felgyorsítva ezzel a fogyás folyamatát. Tehát, ha villámgyorsan szeretné leadni a fölösleges kilóit, ne habozzon és pötyögje be az infrabicikli eladó szavakat az internetes böngészőjébe, majd csapjon le a MediLight legújabb akcióira! Nézzen be hozzánk és válogasson kedvére a remek termékek között!