A magasan kiemelkedő rendsodró

Rendsodró

Bizony a mezőgazdasági eszközök között is találhatunk olyan kiemelkedő márkákat, amelyek garantáltan megérik a pénzüket. Ilyen felsorolható példa a Stirmot is, hiszen a rendsodró gyártmánya évek óta zsebeli be a különféle agrárszakértők őszinte elismeréseit.

A termékről elsősorban fontos tudnunk, hogy jellemző rá a profizmus, a strapabíróság és az utolérhetetlen gyorsaság. A régóta működő spanyol márkának sikerült elérni azt, amit a társainak nem és ebben rejlik az igazi sikerük.

Lényegében az eszköz garantálja számunkra, hogy a köveket, valamint a földet is mellőzve szedi össze a teljesen tiszta terményt. A rendsodró légiesen könnyedén működve, igazi hímestojásként bánva a növénnyel gyűjti össze azt, méghozzá kiemelkedő gyorsasággal.

Ezzel pedig rengeteg utómunkától kíméli meg a gazdát. Külön előnyként sorolhatjuk fel azt a tulajdonságát, miszerint a rendsodrót a gép elé, illetve mögé is van lehetőségünk akasztani. Pusztán el kell döntenünk, hogy egy menetben a bálázási funkciót is igénybe akarjuk-e venni.