A magyarság ősi gyökerei a racionalitást kombinálja a spiritualizmussal

A magyarság ősi gyökerei

A mai modern, folyton rohanó ember hajlamos elfeledkezni a gyökereinek a fontosságáról. A múltba révedés, a régi idők elemzése viszont elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy megértsük, kik vagyunk valójában. A magyarság ősi gyökerei egyfajta útmutató a benső énünk megtalálásához.

A kétségtelenül spirituális szemszögből megközelített témát átjárják a történelmi múlt jeles eseményei, így alkotva egy olyan különleges olvasmányt, ami akár a legracionálisabb könyvmolynak is izgalmas élményt nyújthat. A mű szerzője, Prof. Badiny Jós Ferenc egy élet kutatómunkáját vette alapul, amikor idősen úgy döntött, megjelenteti a fő művét, A magyarság ősi gyökerei című alkotását.

Az Argentínában élő idősödő professzor könyvét egyébként nagyon sokan kikezdték, a legfőbb támadói pedig a magyar honfitársai voltak. Persze ez a tény semmit nem vett el a majdnem 90 éves egyetemi tanár lelkesedéséből, akinek A magyarság ősi gyökerei alkotása már a megjelenésének pillanatában hatalmas figyelemnek és népszerűségnek örvendett.