A száraz levelek ellensége a lombfúvó

Sepregetés helyett lombfúvás

Nyáron a burjánzó növényzet, ősszel meg a lehulló levelek késztetnek munkára. Az avart sepregetni reggeltől estig borzasztóan unalmas és fárasztó. De, amint beindul a lombfúvó, a probléma is tovaszáll, a hatékonyságának köszönhetően.

A denakert.hu webáruházban minden változata megtalálható ennek a nagyszerű kisgépnek. Bizonyos modellek nemcsak fújásra, hanem szívásra is alkalmasak. Ezek már egy gyűjtőzsákkal vannak ellátva, amiben elfér a nagyobb mennyiségű száraz levél is.

Sokan csak legyintenek, hogy ez megoldható egy gereblyével vagy seprűvel is, de a fűszálak közül nem olyan egyszerű kikaparni a vizes faleveleket. Ennél sokkal hatékonyabb, hogyha bevetjük a lombfúvó akkus változatát.

Nem hangosabb egy porszívónál és gyorsan egy helyre terelhetjük a leveleket. Az elektromos modellek sem maradhattak ki a termékek közül. Azonban, ha a nagyágyúra van szükség, akkor a benzinmotoros lombfúvót kell használnunk. Az összes közül ennek a legnagyobb a fúvóereje, ám ez a leghangosabb és a káros anyag kibocsátással is számolnunk kell.