Ajándék az egész családnak, a kicsik és nagyok örömére

Ajándék az egész családnak

Adni nagyobb öröm, mint kapni, tartja a mondás. Amennyiben olyan meglepetéssel tudunk szolgálni, aminek az egész család örül, akkor garantált a siker és a mindent eltöltő boldogság. A KODI M10 PRO okos doboz fantasztikus ajándék az egész családnak. Az okos doboz népszerűsége vitathatatlan mind a kicsik, mind a nagyok körében, amin nem is csodálkozhatunk, tekintve a termék sokoldalúságát.

Az M10 PRO-t a televízióhoz Wifi-vel csatlakoztathatjuk, így a nem túl esztétikus kábelezés sem okoz gondot. A 4K felbontású videók lejátszására is alkalmas eszköz 4GB tárhellyel rendelkezik. Így számtalan alkalmazáshoz juthatunk hozzá, a Netflixtől kezdve, a Youtube-on keresztül egészen a Spotify-ig.

Persze az esti filmezést inkább a felnőttek tartják nagyobb becsben, a gyerekek szívesebben játszanának. Szerencsére az okos doboz a kettő az egyben elvén játékkonzolként is használható, így adva teret a srácoknak a szórakozásra. Az M10 PRO felbecsülhetetlen ajándék az egész családnak, így remek ötlet lehet idén karácsonyra is.