Az autós kamera ár különféle szempontoktól függ

Napjainkban ezek a készülékek hatalmas választékkal várják a vásárlókat, ebből kifolyólag mindenki megtalálhatja a kedvére való darabot. Az autós kamera ár igencsak változó, mivel rengeteg tényezőtől függ.

Ezekből a termékekből többféle létezik. Vannak az olcsóbb megoldások, amelyek egyfolytában rögzítik az eseményeket. Persze megtalálhatóak a drágább típusok is, amelyek az eseményeket az elmúlt 15-20 másodperccel együtt kezdik rögzíteni. A készülékek persze arra is biztosítanak lehetőséget, hogy gombnyomásra indítsa a felvételt, ezzel kímélheti az SD kártya törlési ciklusait, viszont az olcsóbb termékek esetében ezzel lemaradhat számos fontos eseményről.

Az autós kamera ár néhány éve még nem volt nagyon magas, viszont ekkor még a kínálat is elég siralmas volt, például a felbontás tekintetében. Mára javult ugyan a helyzet, de az olcsóbb típusok képminősége mégsem kiemelkedő, cserébe azonban nagyon olcsón hozzájuthat és az általuk készített felvételek bizonyítéknak szinte tökéletesen megfelelnek.