Az NKH vizsga fontos részletei

Erre a lehetőségre az tehet szert, aki rendelkezik nehézgépkezelő vagy könnyűgépkezelő, továbbá az új gépcsoportoknak megfelelő OKJ bizonyítvánnyal. Az NKH vizsga esetében elengedhetetlen a személyi igazolvány, lakcímet bejelentő kártya, OKJ bizonyítvány és 1 darab igazolvány fénykép.

A tanfolyam menete az előzetes egyeztetés alapján történik. A gyakorlati feladat letételét követően, a hatóság maximum 30 napon belül kiállítja az új gépkezelő jogosítványt.

A felmérő sikeres letétele után a közlekedési szaktanfolyamok elvégzése ajánlott. Az iskolák általában több panzióval és munkásszállással vannak kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére.

Így a szállás valamint az utazás költségeivel együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni ezt a kurzust. Az NKH vizsga részleteit illetően, az interneten utánajárhat a feltételeknek, így érdemes minél alaposabban átgondolni és dönteni egy adott helyzetről. Ha mindez megtörténik nagy lépést tehet előre az életben.