A belvárosi konzolbolt jelentősen tudta növelni forgalmát

Hatalmas kínálattal várunk minden érdeklődőt, mert itt megtalálhatsz nálunk számos használt és új perifériát. Az új generációs konzolok kiemelkedő kínálatával rendelkezünk az Oktogon mellett található szaküzletünkben. Hozd be a régit és vidd el az újat! Nálunk ezt is megteheted.

Biztosan nagyon a szívedhez nőtt a jó öreg Xbox 360 vagy a PS3, viszont beszámítjuk az árát az új konzol vásárlása esetén, sőt, pár jó tanáccsal is el tudunk látni, ha nem vagy biztos a döntésedben választás esetén.

Kipróbálhatod a használt játékainkat, amelyeknek szintén beszámítjuk az árúk 80%-át, hogyha 8 nap múlva visszajuttatod hozzánk. Ezt az összeget utána arra használod fel, amire csak szeretnéd. Hogyha okosan bánsz a Gamecard által nyújtott lehetőségekkel, akkor szép összegeket kanyarinthatsz le egy-egy vásárlás során.

Kéne egy új kontroller? Vess egy pillantást a pontjaidra, nézz be hozzánk! Megtalálsz minket az Oktogon mellett a Hunyadi tér 1. szám alatt és vidd el az áhított kiegészítőt új állapotban, rendkívül alacsony áron.