Építőkocka kicsiknek és nagyoknak

A gyermekek készségeinek fejlesztését már egész pici korban el lehet kezdeni, természetesen elég teret engedve a szabad felfedezéseknek és játékoknak. Az építőkocka széles választéka várja a szülőket, érdemes kicsit szétnézni a jateksziget.hu weboldalon is.

A színes darabok felkeltik a kisgyermekek érdeklődését, örömmel veszik a kezükbe, forgatják, rakosgatják. Majd idővel megtanulják egymásba illeszteni és bizonyos dolgokat, épületeket létrehozni a segítségükkel. Az építőkocka bő felhozatala lehetővé teszi a változatosságot, tehát példának okáért, szinte minden eseményre kitűnő ajándék. Remek fejlesztő tevékenységeket lehet játszani vele az építésen kívül. A 2-3 éves kislányok és persze kisfiúk is rendkívül szívesen csoportosítanak.

Az építőkocka elemei tökéletesen megfelelnek erre a célra, hiszen színük, nagyságuk alapján tudják különválogatni. A játéksziget internetes oldalán több típus közül tud választani az érdeklődő, mivel felsorakoznak a kevesebb darabszámmal rendelkezők és a nagyobb szettek is.