Függönysúly és egyéb kiegészítők lakástextíliákhoz

függönysúly

A gyűrött, nem megfelelően el- vagy felhelyezett lakástextíliák nem tudják megmutatni a valódi szépségüket. Hiába készülnek a legfinomabb anyagokból és díszíti a felületüket a legcsodásabb minta, ha nem figyelünk a részletekre, akkor elvesztik a varázsukat.

Éppen ezért szükséges a függönysúly használata is, mert a vékony matériák és sokszor még a vastagabbaknak az esése sem elég szép önmagában. Ugyanakkor ráncoló szalag és elkötő is bevethető annak érdekében, hogy még jobban mutasson például a sötétítő, tehát érdemes utánajárni, hogy milyen kiegészítők kaphatóak manapság a függönyökhöz.

Az ólom függönysúly csak 1 a sok közül, de mellette még megannyi olyan kellék van, amivel tökéletesíthető az összkép. Gondolni kell arra is, hogy ezek a textíliák időnként elhúzva, összekötve is kell legyenek, amikor is fontos, hogy ugyanúgy megmaradjon az összhang.

Adott esetben az is ronthat a szoba hangulatán, ha csak úgy lóg a sötétítő az ablak szélénél, de egy stílusban nem oda illő elkötő is negatívan hat a helyiség esztétikájára. Tehát a függönysúly beszerzése mellett, még egyebekre is hangsúlyt kell fektetni, amelyekhez szerencsére az interneten már sok segítséget kaphatunk.

Például a piramisfuggony.hu webáruházban még ötleteket is gyűjthetünk és egyúttal akár a frottír anyag méteráru kínálatban is szétnézhetünk. Bár ez a matéria nem dekorelemek létrehozására használható elsősorban, azért fontos szerepet kaphat az otthonainkban, hiszen rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkezik és nagyon kellemes a tapintása.

A frottír anyag méteráru felhasználásával készíthetünk például törölközőket, fürdőkesztyűket, különféle köntösöket, sőt, a kisbabáknak is kapucnis kifogókat, annyira puha textíliáról van szó.

Persze még ez esetben is teret adhatunk a szépérzékünknek és a kreativitásunknak, mivel a frottír anyag méteráru többféle színben kapható és akár hímzéssel, akár egyéb kiegészítőkkel egyedivé, különlegessé varázsolhatjuk az ebből készült alkotásainkat. Tegye próbára Ön is magát és lepje meg a családját karácsonyra a saját készítésű köntösökkel, törölközőkkel!