Full spektrum infraszauna olcsón

Nem is gondolnánk, hogy milyen egyszerű egy szauna összeállítása otthoni környezetben. Pedig az infraszauna a kialakítása miatt kifejezetten jó megoldásnak bizonyul ebben az esetben.

Nem igényel akkora energiát a használata, mint egy finn szauna és a sarok változatnak igazán kevés a helyigénye. Kisebb szobákban is könnyedén elhelyezhető, mivel nagyon helytakarékos. Az infraszauna modern változataiban már nem kerámiasugárzók szolgáltatják az infrasugarak kellemes melegét, mivel ezek már korántsem tartoznak a modern hősugárzók közé.

A szauna.hu oldalon található modellek carbon és full spektrum sugárzókkal vannak ellátva. Hogyha maximális élményben szeretnénk részesülni, akkor az utóbbit kell választanunk, mivel ezek a teljes tartományban sugároznak. A tévhitekkel ellentétben, ezek a sugarak egyáltalán nem károsak az egészségre.

Sokkal inkább jó hatással vannak a vérkeringésre. Kitágítják a pórusainkat, amiken keresztül verejték formájában távozhatnak a felgyülemlett méreganyagok. Az infraszauna kedvező árát az is szemlélteti, hogy nem kerül többe, mint egy jobb okostelefon.