Gyerekóra fiúknak és lányoknak

Órák kicsiknek és nagyoknak

A kicsik legalább annyira igénylik a stílusos kiegészítőket, mint a felnőttek. Sőt, talán ők még igényesebbek a nagyoknál. A gyerekóra tekintetében is meglehetősen nagyok az elvárásaik, amelyekre a szüleiknek illik odafigyelni.

Bár meglepőnek tűnhet első hallásra, a gyerekek igényei szinte hajszálpontosan megegyeznek a felnőttekével. Mi fontos egy órának a megvásárlásánál a nőknek vagy a férfiaknak? Legyen a termék esztétikus, stílusos, praktikus és kényelmes.

Nos, pontosan ugyanezek a kicsik szempontjai is. A gyerekóra ezért mindenképpen készüljön könnyű és jól tisztítható anyagból, olyan színekkel és mintákkal legyen díszítve, ami tükrözi a viselőjének az ízlését, de persze az sem árt, ha könnyen le- és felvehető.

Azt is tudjuk, hogy a lurkók imádnak vízzel, sárral és egyéb nedves dologgal játszani, úszkálni, pancsolni, így ha a gyerekóra még vízálló is, akkor már minden tökéletes. Az orashop.hu webáruházban mind a kisebb, mind pedig a nagyobb fiúk és lányok rátalálhatnak álmaik órájára. A választék igazán csábító.