Gyorsan kötő szárazbeton ár

szárazbeton ár

Egyes építőanyagok kimondottan a magas páratartalmú és gyakori mechanikai igénybevételű helyiségek padlóinak betonozásához lettek kifejlesztve. A gyárilag kevert szárazbeton ár igencsak kedvezőnek mondható, főleg ha figyelembe vesszük azt, hogy az előkészítés minősége és az alkotóelemek egységessége lehetővé teszi az olyan erős és kopásálló felület előállítását, ami nem hajlamos a deformációra és a repedésre.

A sokoldalúságának köszönhetően, bármilyen építkezési munkálathoz alkalmas, legyen az vakolás, falazás, alapozás, de nem szabad elfelejtkezni a szárazbeton áráról sem. Szükség esetén vásárolhat hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező habarcsot (porózus adalékanyagokkal, habüveg granulátummal vagy égetett agyaggal kiegészítve), aminek a hővezető képessége nem haladja meg a 0,075 W/mK értéket.

Az ilyen fajta szárazbeton ára azért kedvezőbb, mert a habarcs néha gyengébb erősségű. Például egyes keverék az esztrich készítésére alkalmas, míg mások pedig a függőleges felületek kiegyenlítéséhez és melegítéséhez elegendőek.