Hogyan alakulnak a hair transplant clinic tarifái?

hair transplant clinic

A pénz nagyon sok mindennek a mozgatórugója. Gyakran ettől függ, hogy emberek miként viselkednek másokkal, milyen kiszolgálásban részesítik az embertársukat, vagy az, hogy mit engedhet meg magának valaki. A hair transplant clinic díjszabása annak függvényében változik, hogy valaki melyik csomagot engedhet meg magának vagy melyikre lenne szüksége, ugyanis ezek között is jelentős eltérés van. Mitől változnak ezek a csomagok?

Mindenekelőtt a beültetett hajszálak számától, illetve attól, hogy hány éjszakát tölt el a páciens a hair transplant clinic által biztosított szálláson. Kicsit közelebbről, ha valakinek a 2000-es csomagra van pénze és/vagy szüksége, akkor ez magába foglal 2 éjszakát az említett szálláson, valamit 2000 beültetett hajszálat.

Ez mindössze 1674 angol fontba fog kerülni. Akinek viszont a hair transplant clinic által felkínált 6000 csomag kell, akkor ez 3 éjszakát és 6000 hajszálat jelent. Ezért 3885 fontot kell majd kifizetnie. Kézpénzzel történő fizetés esetén, az említett csomagokra 5 százalékos kedvezményt kapnak az ügyfelek.