Igényes kivitelezésű képtartó

Az emlékek a legfontosabbak az ember életében. A csodálatos pillanatokat mindenki szeretné megörökíteni akár fénykép, akár videofelvétel formájában. Ha szeretnénk a lakásunkat fotókkal díszíteni, képtartó mindenképpen kelleni fog.

A választék hatalmas, így nem egyszerű eldönteni, hogy milyet válasszunk. Azért, hogy a legnagyobb élményeink örzői méltó helyet kapjanak, válasszunk a barthahandmade.hu termékei közül. A képtartó nem kell túldíszített legyen, hogy ne terelje el a figyelmet magáról a fényképről, ezért a minimalista stílusú változatok a legmegfelelőbbek. Ebben a webáruházban találunk asztali, és fali típusúakat is, így mi már csak a megfelelő helyet kell kijelöljük nekik a szobában.

Az itt megvásárolható különleges kreációkkal egy egész falat is fel lehet díszíteni, így a szobát gazdagíthatjuk az életünk nagy pillanatait megörökítő képekkel, és szeretteink mosolyának akkor is örülhetünk, ha éppen nincsenek jelen. Az acél és vörösréz képtartók nem törnek, nem rozsdásodnak, a lemezek élei pedig gondosan vissza vannak hajtva.