Javasolt tápok különböző kutyafajtáknak

Jenna cihuahua kiskutyánk 9 hónapos. A kistestű kutyák nagyon sérülékenyek, pláne az ilyen picik, hiszen egy rosszul sikerült ugrás akár az ágyról is, komoly sérüléseket okozhat. Amennyiben szuperprémium kutyatápot etetünk, akkor megfelelő alapot biztosíthatunk a megfelelő csont és ízületek kifejlődésének. A pacsizoo.hu-n könnyen megtaláltam a neki való szuperprémium tápot és azóta is ugyanitt szerzem be.

Ugyanígy a bullterrierünk táplálása is ráfordítást igényel, aki szintén erős izomzattal rendelkezik, és nagyon fontos, hogy ezt az izomzatot a csontozat hogy bírja el, hogy tudják az ízületek összetartani. Az izomzatnak is optimálisan kell fejlődnie, hogy mind a láb, mind a hát megfelelő feszességű legyen, ez hozzá tartozik akár a kiállítási kondíciókhoz is. A Pacsizoo-nál pedig szintén elérhetőek nagy választékban speciálisan izomerősítő tápok és táplálékkiegészítők is, abszolút elérhető és kedvező áron.
A senior tápokat emelném ki saját korábbi tapasztalat alapján és megfigyelések alapján is, mert nagyon jót tesz az idős kutyáknak. A kedvük is jobb lesz, játékosabbak lesznek, felvidulnak, a szőrük fényesebb lesz, tehát nagyon jók a visszajelzések a szuperprémium minőségű szenior tápokról. A pacsizoo.hu-n ezt is megkapjuk, a prémiumtól a szuperprémium kutyatápokig, akciókkal, úgyhogy érdemes figyelni.

Ezeknek természetesen kicsit visszafogottabb a fehérjetartalma, hiszen az idős kutyák már nem élnek fizikailag annyira aktív életet, mint egy fiatal, ereje teljében levő állat, ők már visszahúzódóbbak és az ő energiaigényükhöz igazítva vannak összeállítva az összetevők.
Végezetül tehát érdemes az életkorra és a méretekre is odafigyelni.