Kedvező fordítás árak és színvonalas szolgáltatás

Amiatt, hogy már a világon szinte mindenhol vállalhatunk munkát, illetve az itthoni üzleteinket és cégeinket is működtethetjük nemzetközi szinten, manapság egyre többször van szükség egy-egy szöveg, hivatalos irat lefordítására. Szerencsére nagyon sok vállalkozás van, ami segíteni tud nekünk ebben, így csak a fordítási árak feltérképezése vár ránk, mielőtt kiválasztanánk a megfelelő szolgáltatást.

Azonban tudni kell, hogy csupán a fordítási árak nem elég árulkodóak annak tekintetében, hogy mennyire magas színvonalat biztosít az adott cég, így érdemes alaposabban utánanézni, hogy kikre bízzuk ezt a feladatot. Például a weboldal minősége és annak hiánya is sokat elmond arról, hogy mire számíthatunk, így mindenképpen célszerű ellenőrzi, hogy jelen vannak-e a világhálón.

Ha igen, akkor mennyire adnak arra, hogy a honlapjuk átlátható legyen és tartalmazzon minden fontos információt. Ha ezek a dolgok elnyerik a bizalmunkat, akkor egyúttal a fordítási árak is ellenőrizhetőek, hiszen az oldalon ezeknek is szerepelniük kell. Például a tabula-forditoiroda.hu webcímen megtudhatjuk, hogy általában 2Ft/karakter áron dolgoznak, szakszövegek esetén pedig 2,20-2,40Ft a karakterenkénti tarifa.

Ugyanitt arról is informálódhatunk, hogy náluk a szlovák fordítás rutinmunkának számít, ugyanis már rengeteg megkeresésük volt és van jelenleg is, a szomszéd országból származó dokumentumok magyar nyelvre való átültetése érdekében. Tehát, ha egy adásvételi szerződésre, munkaszerződésre, adóhivatali levélre, igazolásra, végzésre, ítéletre, határozatra lenne szükségünk, akkor a szlovák fordítás velük bátran elvégeztethető.

Sőt, ez a szolgáltatás weboldal fordításra is vonatkozik, így ha a termékeinket szeretnénk a határon túl élőknek is elérhetővé tenni, a szlovák fordítás itt szintén elvégeztethető, mert ebben az esetben is minőségi és precíz munkára számíthatunk. Csak fel kell venni a kapcsolatot a cég munkatársaival, meghatározni, hogy mekkora szövegmennyiségről lenne szó, kiegyezni a szlovák fordítás díjában és a szakértők máris nekilátnak a feladatnak.