Kiváló minőséget nyújt a Dulux festék

Kitűnő festékek kedvező áron

A Duluxról sokan tudják, hogy messzemenően tartós és minőségi festékeket gyárt, mind kültérre, mind beltérre. A szép színek világában csak a kiválasztás tűnhet ördöngösnek, a Dulux festék felvitele viszont már jóval egyszerűbb.

Hatalmas előnye, hogy hamar szárad, mintegy 2-5 óra bőven elegendő és máris egy új színnel büszkélkedhetnek a falak. Cégünk széles választékkal rendelkezik, így kedvére válogathat a jobbnál-jobb termékek közül. Kényelmesen rendelheti meg a több liternyi Dulux festék árnyalatokat is, amelyek egyből házhoz érkeznek!

A falak kiegyenlítésére minőségi glettet is kínálunk, valamint falragasztót, penészgátló szereket. Készítse elő gondosan a felületet festés előtt! A Dulux festék már egyetlen réteggel befogja a felületet, ugyanakkor mosható, törölhető.

Csepegni sem fog, így a takarítás is hamar meglesz. Sokan a délelőtti falfestés után olyan hatékonyan tudnak haladni, hogy már estére be is tudják bútorozni a teret. Ha nincs ideje személyesen beszerezni a lakásfelújítás, falfestés eszközeit és anyagait, tegye meg online!