Különféle haspad az otthoni izomnövelésre

haspad

Egyszerű, kétfunkciós, hiperextenziós, sima vagy univerzális legyen? Amennyiben haspad vásárlás előtt áll, bizony jó, ha alaposan megnézi, a kiszemelt modell valójában mire is való. Ugyanis már ránézésre is látszik, hogy a különféle típusok eltérnek egymástól és ez bizony a munkavégzés közben is megérződik.

Különösen akkor lehet bajban, ha csak most kezd hasizom gyakorlatokat végezni. Mindenképp olyan haspad kell Önnek, ami a kezdőknek lett kialakítva. Ha már úgymond kinőtte az eszköz kapacitását, akkor érdemes egy professzionálisabb, komplexebb feladatokat is megalapozó padot keresni.

A Kettler, a Tunturi, a Body Solid Freeweight, a Robust, valamint a Powerline által kínált alternatívák remekül erősítik a has és a hát izmait, még azokat is, amelyekről eddig nem volt tudomása. A haspad rendszeres használatával elérheti, hogy a terhesség utáni has, a sörhas, esetleg az elhízás következtében kialakult hasi zsírréteg eltűnjön. Minél intenzívebb edzést végez, annál hamarabb bukkannak majd elő azok a híres kockák.