Makita felsőmaró többféle tartozékkal

Makita felsőmaró

A bútorlapok alapos megmunkálásával teljesen egyedi dizájnt alkothatunk. A Makita felsőmaró szinte bármilyen alakzat kivitelezésére alkalmas.

Ezek kívül a fazonos megmunkálás is praktikusan kivitelezhető, a számos tartozéknak és funkciónak köszönhetően. Az asztalosoknak nap mint nap szükségük van az eszköz nyújtotta előnyökre, hiszen csak így készíthetnek igazán precíz vágásokat. De nemcsak az asztalosműhelyben érvényesül ez a remek szerszámgép.

A hobbibarkácsolók előszeretettel alkalmazzák a saját projektjeik során. Ám, aki még nem dolgozott Makita felsőmaróval, annak nem árt egy kis gyakorlás, hogy megismerje mire képes ez a sokoldalú szerszámgép. A marás mélységét és a fordulatszám beállítását fontos kitapasztalni. Különféle keménységű faanyagokhoz más-más fordulatszámot kell használni, a tökéletes végeredmény érdekében.

A Makita felsőmaróhoz porszívót is csatlakoztathatunk automata kapcsolóval. Ezáltal teljesen tiszta munkát végezhetünk és nem kell utólag a takarítással töltenünk az időt. A Makita felsőmaró élettartamát a szénkefementes BL motor garantálja.