Nagyon divatos lett a kerámia lábas

Úgy tűnik, hogy a teflon edények lassan kimennek a divatból, ami főleg amiatt van, hogy sokan nem bíznak már meg ezekben, már ami az egészséget tekintő tulajdonságaikat illeti.

Aki ezektől szeretne megválni, mégis mit választhat? Csalódni nem lehet a kerámia lábas számos típusában, amelyik rengeteg előnnyel rendelkezik, és ez nem csak a tartósságra és a speciális külsőre vonatkozik, hanem az ételekre is és azok elkészítésére. Ezen felsorolt pozitívumokon kívül a jó minőségű kerámia lábas számos egyéb kiváló adottsággal is rendelkezik. Talán ami sokakat érdekel, nem más, mint a tapadásmentesség.

Ez azt jelenti, hogy a kellék tisztán tartása roppant egyszerűvé vált, és mindenki elfelejtheti a több percig tartó, nagy erőfeszítést igénylő súrolást. A kerámia lábas használata után még a mosogatógép-függők is kézzel mosogatják el a tartozékot. A kerámia lábas annyira profi ezen tekintetben, hogy a zsírosabb, olajosabb, ragadósabb ételek elkészítése után sem marad rajta nehezen eltávolítható réteg.