Pezsgő másképp, mint eddig

Néha a változtatás rendkívül nehéznek bizonyul, hiszen el kell szakadni a régitől és valami újba kell kezdeni, aminek a végkifejlete bizonytalan. A pezsgő másképp felirattal ellátott Hungaria nemcsak új színekben pompázik, hanem a gyártó teljesen új alapokon és filozófia szerint kezdte gyártani.

Természetesen nem szakított a 60 éves gyártási múltjával és tapasztalatával, hanem mindezt ötvözte a modern előállítási technológiákkal, aminek következtében sikerült olyan magas minőséget kivitelezni, ami lekörözi számos európai gyártó termékét. Vagyis a Hungaria pezsgő másképp lett előállítva, mint eddig. A filozófia annyiban változott, hogy a gyártó cég le szerette volna rombolni azt a sztereotípiát, miszerint a pezsgő csupán az ünnepi alkalmak itala.

A pezsgő másképp felirat arra hívja fel a figyelmet, hogy sikerült az említett sztereotípia kereteit átlépni és eme nemes italt a mindennapok nedűjévé tenni, ráadásul mindezt olyan formában, hogy nem alacsonyodva le a közönséges italok szintjére, feladva a minőséget, hanem megőrizve azt, így a hétköznapi pillanatokat emeli a luxus nívójára.