Propolisz csepp az egészség megőrzéséért

Az év minden napján ki vagyunk téve a baktériumok és vírusok támadásaink. Pontosan ezért nem árt a lehető legjobban felkészülni. Ajánlott a propolisz csepp rendelés felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Ez a közismertebben „méhszuroknak” ismert anyag főként gyantából, illóolajokból és növényi nedvekből tevődik össze. Magas B- és E-vitamin tartalmának hála, segíti a test természetes védekező képességét.

A propolisz használata gyorsan érezteti hatását. Bizonyítottan antivirális és antibakteriális összetevőket tartalmaz. Nem csak immunerősítésre alkalmas, hanem kozmetikai szerként, bőrápolásra is felhasználják.

A propolisz cseppek megvásárolhatók a szaküzletekben, de az internetről is megrendelhető néhány kattintással a hasznos termék. A propolisz hatása egyértelműen pozitív, ezért érdemes jobban megismerni azt és rendszeresen alkalmazni, hiszen ezzel hozzájárulunk testi-lelki egészségünk kialakításához. Naponta néhány propolisz csepp, és máris sokat tettünk azért, hogy felvegyük a harcot a betegségekkel szemben.