Rengetek különféle virágmag található a Parasztplázában

virágmag

A házkörüli terület vidékünkön általában pázsit jellegű, de a díszkertek is igen elterjedtek. Nem feltétlenül kell a kiültetett virágokat drága helyen készen beszerezni, ugyanis a leginkább szerszámgépek forgalmazásával foglalkozó Parasztpláza webáruházban sokféle virágmag is megvásárolható, mégpedig elérhető áron.

A termékkategóriában minden érdeklődő meg fogja találni a számítását, ugyanis a hagyományos növények magjain kívül, a webhelyen megtalálható számos, nálunk viszonylag újnak számító virágmag is.

Megvásárolhatóak a hatalmas raktárkészlettel rendelkező webshopban olyan magok, mint amilyen a fehér molyhos madárhúr, az évelő csillagfürt, a kristályvirág, a kaliforniai kakukkmák, a szagos bükköny, a Gloriosa deasi kúpvirág, a vanília virág, a csüngő lobélia, a nyári azálea, a fehér illatos ternye, a rózsás meténg, akárcsak a feketeszem. Olyan hagyományosnak mondható virágmag is várja a vásárlókat, mint amilyen az árvácska, a ciklámen, a viola, az őszirózsa, de találhatóak itt dísztök magok is.